Guri Kunna VGS > Tjenester > Kantinen

Frøya:

Åpningstider:

Man-fre: 07:30-15:00

På Frøya serveres det gratis havregrøt hver morgen, for de som vil spise frokost før skoledagen begynner.

De har et variert utvalg av mat og drikke, men holder seg etter retningslinjene til fylket og selger deretter ikke noe sjokolade eller brus.

Det er flere dager i uken mulighet til å kjøpe varmmat og salat. Varm lunsj blir tilberedet med hjelp fra Restaurant- og matfag klassene.

Mai-Liss er ansvarlig for kantinen og møter deg hver dag med god mat og et varmt smil.

Hitra:

Åpningstider:

09:30-09:45 og 11:15-12:00

På Hitra serveres det gratis havregrøt til elever og personale mellom 09:30-09:45 og mellom 11:15-12:00.

Her også følger de retningslinjene til fylket og holder seg til rundstykker, salat, bagetter og yoghurt.

Det blir servert varm lunsj hver fredag. De har også et stort utvalg av drikke slik som kaffe, te, melk, juice og iste. Marivic har ansvaret for kantinen og tar gjerne imot deg når det er lunsjpause.