Guri Kunna VGS > Tjenester > IKT-avdelingen

IKT-avdelingen

IKT- avdelingen ved Guri Kunna vgs. hjelper deg med alt innen skolerelaterte datatekniske utfordringer.

Gjennom retningslinjene til STFK jobber vi med å hjelpe alle ansatte og elever på skolen med alle slags problemer.

Hvis du har et problem med oppkobling til nettet, skriverproblemer eller kjøp av PC kan du ta turen innen nærmeste IKT-kontor.

Det er et IKT-kontor med en IKT-ansvarlig på begge skolestedene, så det alltid er noen du kan gå til om du trenger hjelp.

Tilgjengelighet:

Man-fre: 08:00 – 15:30

Hitra:

På Hitra sitter Tor Lund, også kalt Data Tor. Han hjelper deg med alt du trenger og snakker med deg mens han prøver så godt han kan og hjelpe deg gjennom dine tekniske problemer.

Tors kontor finner du i naturfag-fløya. Du finner kontoret på venstre side.

Frøya:

På Frøya kultur- og kompetansesenter sitter Niklas Kristiansen. Han hjelper deg med alt av tekniske problemer med stor glede.

Niklas har nylig flyttet kontor, så nå kan du finne han i hovedetasjen på venstre siden rett før du kommer til Kulturskolen. Du finner kontoret i enden av gangen, og døren er alltid åpen.

Lærling:

Fra og med høsten 2017 fikk IKT-avdelingen en lærling som heter Eirin Bakken.

Hun kommer du til og finne på de forskjellige skolestedene annen hver uke.

Eirin trenger utfordringer for å lære, så ikke vær redd for å spørre henne om hjelp.

Hun er alene på skolested Hitra partallsuker fra 14:00-15:30