Guri Kunna VGS > Fagtilbud > Naturbruk > Videregående kurs 3 Naturfo... > Ny Linje! Vg1-Vg3 Naturbruk med realfag

Ny Linje! Vg1-Vg3 Naturbruk med realfag

Dette kurset vil gi studiekompetanse med realfag og vil følge ordinær læreplan i programfagene til Vg 1 naturbruk og Vg 2 akvakultur. I flesteparten av timene i yrkesfaglig fordypning vil det være undervisning i realfagene.

Oversikt over timetallet for ordinært naturbruk og naturbruk med realfag på Vg 1 naturbruk.

Oversikt over timetall og fag på ordinært Vg 2 akvakultur og Vg 2 akvakultur med realfag

Hvordan søke i naturbruk med realfag i Vigo

Eleven søker VG1 naturbruk men må i tillegg under punkt 7 Tilleggsopplysninger tydeliggjøre at søknaden gjelder VG1 naturbruk med realfagsfordypning og ikke ordinær VG1 naturbruk.

-          Her velger eleven under Spesialtilfeller følgende tekst: Ønsker Vg1 naturbruk ved Guri Kunna med fordypning realfag.

Ta kontakt med skolen hvis det er spørsmål knyttet til dette.