Guri Kunna VGS > Fagtilbud > Helse- og oppvekstfag

Helse- og oppvekstfag

Du som velger helse- og oppvekstfag må like å arbeide med mennesker, og bry deg om andre. Du må kunne kommunisere og ta hensyn til andre for å kunne møte mennesker i ulike livssituasjoner. Du må også kunne samarbeide med andre og vise gode holdninger til faget ditt. Du må vise innlevelse og interesse, og de du skal hjelpe skal alltid være i sentrum.

Her på Guri Kunna vgs skolested Hitra, tilbyr vi VG1, VG2 barne- og ungdomsarbeider og VG2 helsefagarbeider. Vi samarbeider tett med de lokale kommuner innenfor fagfeltet. Se nærmere informasjon under VG1 og VG2.

Velger du programfaget helse- og oppvekstfag, så vil du få en yrkeskompetanse. Du kan da få arbeid innenfor sykehjem, hjemmebaserte tjenester, barnehage & SFO, apotek, hudpleie, tannlegekontor, ortopedisk verksted, legekontor og ambulanse.